Yhteystiedot


Olen Heidi, vuokattilainen urheilumaailman viestinnän sekatyöläinen.

Olen tehnyt toimitus- ja tiedotuspuolen töitä enimmäkseen urheilumaailmassa vuodesta 1999 (Journalistiliiton jäsen olen ollut vuodesta 2005, työhistoriani löytyy LinkedInistä tarkemmin). Omaa yritystäni olen pyörittänyt vuodesta 2007 lähtien ja asiakkainani on laaja kirjo medioita, tapahtumajärjestäjiä, lajiliittoja ja yksittäisiä urheilijoita.

Enkö nyt sitten saanut kirjoittaa tarpeeksi muutenkin, miksi blogi?

Itseasiassa blogia ehdin miettiä pitkään, mutta lopulta elokuinen työreissu Ruotsin länsirannikolle oli se sysäys, josta Fiiliksiä & hetkiä syntyi. Halusin itselleni talteen sekä työ- että vapaa-ajan reissuilla koetut hetket ja fiilikset.Toivottavasti niistä on samalla iloa ja hyötyä muillekin.

Kirjoittamisen vastapainoksi vapaa-ajallani viihdynkin ulkoilmassa. Metsässä liikun ympäri vuoden, lumettomana aikana puuhastelen ulkotöissä mielellään muutenkin.

Matkoillani nautin yleisesti asioista, joissa "on nähty vähän vaivaa". Arvostan omaleimaisuutta, kotoisaa tunnelmaa, yksityiskohtia sekä palvelua.

Hyppää matkaan mukaan :)

Sähköpostia voit lähettää minulle osoitteeseen heidi@viestintapalveluheidi.fi

PS. Henkilökohtaisena paljastuksena todettakoon, että tykkään erityisesti Brunbergin salmiakkilakuista, vanillacroissanteista ja Graninin omenakarkeista :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti