10 vuotta
Helmikuussa 2017 tuli täyteen 10 vuotta toiminimiyrittäjänä. Viestintäpalvelu Heidi Lehikoinen syntyi, kun eräs asiakkaani toivoi laskutusta maksutavaksi. Olin asiaa pyöritellyt mielessäni tuolloin jo pitkään, olinhan ollut enemmän tai vähemmän freelancer vuodesta 1999 lähtien. Aina ei ole paistanut aurinko, eikä polku ole ollut niin suora, mutta tässä sitä yhä porskutetaan hymyssä suin (enimmäkseen).Tästä taipaleesta on tietysti kiittäminen ennen kaikkea asiakkaitani, joista monet ovat olleet matkassani mukana useita vuosia, osa firmani olemassa oloakin pidempään. Juhlavuoden kunniaksi arvon joka kuukausi jotain toimialaani ja asiakkaisiini liittyvää. Uusi arvonta julkistetaan tällä sivulla alkukuusta ja osallistua voi joko kommentoimalla tämän sivun alle tai joissain myös valinnaisesti Facebookiin/Instagramiin.

TOUKOKUU

Suunnistushommia tuli työarkeeni todenteolla vuoden 2013 MM-projektin myötä. Hieno 3,5 vuoden matka, joka lajin parissa on onneksi jatkunut sen jälkeenkin SSL:n viestintä- ja markkinointiryhmässä, Rastiviikon viestintähommien parissa sekä toimittajana MM-kisahommissa.

Toukokuun arvonnassa onkin kaksi koko viikon osallistumismaksua kahdelle juniorisuunnistajalle joko Rastiviikon 2017 kilpasarjoihin tai avoimiin sarjoihin. Tällä kertaa voit osallistua kertomalla mikä on parasta Kainuussa tai Rastiviikossa. Voit laittaa vastauksesi info@viestintapalveluheidi.fi tai vastaavasti Facebookissa @viestintapalveluheidilehikoinen sivulle tai viestinä 3.6. mennessä. Arvon kaksi onnekasta 4.6. ja asiasta tulee tieto myös tänne sivuille :)

HUHTIKUU

Vuosien varrella on ollut ilo auttaa ja tehdä yhteistyötä erinäisten varuste- ja välinefirmojen kanssa. Nonamen kanssa on tehty monenmoista, kuten #munnoname -sarjaa. Olen myös jeesannut somekäyttöön kisakuvia hiihdosta ja muistakin lajeista. Siinä sivussa on käyty monta intohimoista urheilukeskustelua hyvällä huumorilla. Unohtamatta sitä, että Nonamen/ST:n tuotteita on jatkuvassa käytössäni vuoden ympäri.

Koska Noname porskuttaa eteenpäin samalla tinkimättömällä meiningillä ja huumorilla kuten minäkin, huhtikuun arvonnassa on matkassa mukana pysyvä musta 110-litrainen urheilukassi rullilla  (linkin takaa tarkemmat tiedot ja kuva)

Arvontaan voit osallistua nimeämällä tältä sivulta löytyvään kommenttikenttään yhden Nonamea käyttävän urheilijan.

Arvonta suoritetaan 30.4.
EDIT: Voittaja arvottu! Voittajaksi Maija Hakalan maininnut Jennifer, otathan yhteyttä heidi@viestintapalveluheidi.fi, niin sovitaan toimituksesta.
EDIT2: Jenniferiä ei tavoitettu, joten uudeksi voittajaksi arvottiin Anni Valtanen.


JO MENNEET ARVONNAT

HELMIKUU

Kaikki alkoi Kontiolahden MM-kisoista 1999, jossa olin talkoolaisena viestintätiimissä. Opin, kasvoin ja kehityin kovien ammattilaisten opissa. Sen jälkeen sekä minä että Kontiolahden Urheilijat olemme pysyneet aktiivisena kisahommissa - MM2015 oli projekti, jota en heti unohda. Seuraavaksi edessä on IBU-cupia ja maailmancupia. Yhteistyö siis jatkuu yhä. Siksi juhlavuosiarvontakin aloitetaan ampumahiihdosta. Jakoon lähtee kaksi A-katsomolippua perjantaille 10.3. Kommentoi tähän alle tai asiaa käsittelevään postaukseen Facebookissa mikä on sinun suosikkikisasi ampumahiihdossa ja miksi. Oli se sitten pikakisa, takaa-ajo, normaalimatka tai joku viesteistä. Jätä kommenttisi 28.2. mennessä, arvon liput yhdelle onnekkaalle (jaettu kisafiilis paras kisafiilis) 1.3. ja otan henkilökohtaisesti yhteyttä voittajaan ja sovin lippujen toimituksen. PS, Kannattaa myös tsekata tarkempi kisainfo www.kontiolahtibiathlon.com sekä ottaa seurantaan @kontiolahtibiathlonevents Facebookissa, @klahtibiathlon Instagramissa ja @klahtibiathlon Twitterissä.

Voittaja arvottu!

MAALISKUU

Olen tehnyt Vuokatin Urheiluopistolle monipuolista tapahtumaviestintää sekä VuokattiSki Team Kainuulle niin kausijulkaisuihin tekstejä kuin somejuttujakin. Nämä kaksi tahoa tekevät myös erinomaista yhteistyötä keskenään ja järjestävät nuorille hiihtäjille Vuokatti Ski Team Campin, jolla seuran hiihtäjiä on mukana valmentajina. Maaliskuun synttäriarvontana laitetaan jakoon yksi paketti (osallistuminen, majoitus ja ruoat) 10.–13. kesäkuuta järjestettävälle leirille!Arvontaan voit osallistua kirjoittamalla tämän sivun alareunasta löytyvään kommenttikenttään tai Facebook-postaukseen Vuokatti Ski Team Kainuun suosikkihiihtäjäsi perusteluineen. Huom! Jos lähipiirissäsi on leiripaketin ehdottomasti ansaitseva henkilö, voit osallistua myös hänen puolestaan.

Arvonta suoritetaan 31.3. illalla. 

Voittaja arvottu - onni suosi Anni Rohilaa, johon on oltu yhteydessä henkilökohtaisesti!

12 kommenttia:

 1. Yhteislähtö ehdottomasti :) Jännitys säilyy alusta loppuun! Toivottavasti arvonta ei mennyt vielä ohi! Marjo

  VastaaPoista
 2. Meidän suosikki on Iivo. Voittajasta voittamattomaksi, tuleville huipuille esimerkillistä asennetta tekemiseen.
  Sannin (Instagram @sannipirttikoski)puolesta.

  VastaaPoista
 3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 4. Vastaukset
  1. Moi Anni, emme ole tavoittaneet Jenniferiä, joten arvoin uudestaan - laukku odottaa sinua, otatko yhteyttä: heidi@viestintapalveluheidi.fi

   Poista
 5. Vastaukset
  1. Moi! Onni suosi tässä huhtikuun arvonnassa sinua. Otatko yhteyttä sähköpostitse heidi@viestintapalveluheidi.fi niin sovitaan laukun toimituksesta, kiitos!

   Poista
 6. Ville Nousiainen

  VastaaPoista